Web Analytics Made Easy - Statcounter

عوامل سریال «صبح آخرین روز» با محور زندگی شهید شهریاری بیان کردند که تلاش داشتند حقیقت زندگی شهید شهریاری را نمایش دهند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر قدس آنلاین، نشست رسانه ای سریال «صبح آخرین روز» با حضور حسین تبریزی کارگردان، مصطفی علمی فرد تهیه‌کننده، مهران رجبی، سپیده خداوردی و کاوه خداشناس بازیگران سریال ظهر امروز در اداره کل روابط عمومی صداوسیما به صورت برخط برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست علمی فرد با اشاره به اینکه سریال شهید مجید شهریاری داستان زندگینامه یکی از افراد نخبه ایران بود بیان کرد: او کسی است که در دوران حیاتش کمتر کسی او را می‌شناخت و بعد از شهادتش بود که مردم فهمیدند چه دری را از دست دادند. در فضایی که کمتر از یک دهه از شهادت او می‌گذرد، حساسیت‌های زیادی برای پرداختن به داستان زندگی‌اش وجود داشت و ما همکاری‌های مختلفی از دست‌اندرکاران نهادها و خانواده او داشتیم و با کمترین اشکالات و انتقادات به لحاظ فیلمنامه مواجه شدیم.

وی تاکید کرد: در فرآیند ساخت این مجموعه با دو پیک کرونا رو به رو شدیم و دو سوم کشور تعطیل بود. دست مسئولان هم کوتاه بود و مسئولان سازمان انرژی اتمی بخش مهمی از کار را به لحاظ لجستیک از دوش ما برداشتند.

در ادامه حسین تبریزی با اشاره به همراهی خانواده شهید شهریاری با این پروژه بیان کرد: همسر، برادر، مادر بزرگوارشان چندین بار سر صحنه آمدند و این کار را برای ما هموار می‌کرد. او همه زندگی‌اش را وقف کرده بود که به اعتلای ایران بپردازد. من تلاش کردم اعتلای شخصیت این شهید را از زادگاهش تا درجات عالی علمی که به آنها رسید، نشان دهم.

تبریزی درباره کمبود سریال در حوزه زندگی شهدا یادآور شد: من فکر نمی‌کنم در سینما یا سازمان صداوسیما خیلی کار درباره شهدا انجام گرفته باشد یا بیوگرافی مرتبط با آن‌ها ساخته شده باشد. به نظرم سریال «صبح آخرین روز» جزو معدود کارهایی بود که در این حوزه شکل گرفت. باید همکاری و تعاون بیشتری در این موارد انجام بگیرد.

وی همچنین درباره حضورش در روابط عمومی صداوسیما و شنیدن سخنان مردم اظهار کرد: این اولین تجربه‌ام است که از طریق ۱۶۲ با مخاطبان ارتباط گرفتم و احساس کردم مردم چقدر دقت به کارهای ما نظر دارند و هوشمندانه پلان‌ها را با جزییات دیده‌اند. این‌ها مسئولیت من فیلمساز را بیشتر می‌کند.

مهران رجبی بازیگر این سریال در ادامه عنوان کرد: زمانی که به زنجان رفتیم در اولین روز فیلمبرداری حالم ناخوش بود. هنوز نمی‌دانستم کروناست. در آن سکانس اینقدر حالم بد بود که به جای دست بازیگر نقش کودکی مجید شهریاری، آستین او را گرفتم تا یک وقت اگر ویروسی هم وجود دارد، او از من نگیرد.

وی با اشاره به بازخوردهای مردم گفت: مردم راضی بودند و می‌گفتند کاش برای دیگر شهدا هم سریال ساخته شود. مردم می‌گفتند مجید شهریاری را نمی‌شناخته‌اند و من هم جواب می‌دادم دشمنان بیشتر از ما این افراد را می‌شناسند و شکارشان می‌کنند.

سپیده خداوردی که نقش همسر شهید شهریاری را بازی می‌کرد نیز در سخنانی بیان کرد: عشق و زندگی و ایمان و همه اتفاقاتی که در بستر یک زندگی خانوادگی سالم و همراه با دانش وجود داشت، در این قصه بود. حضور در این سریال برای من خیلی جذاب بود و خوشحالم در آن بازی کردم. خیلی‌ها امروز در تماس‌های مردمی از ویژگی‌های شخصی مجید شهریاری می‌گفتند و اینکه فکر می‌کردند او فقط دانشمند بوده است اما از جزییات زندگی اطلاعی نداشته‌اند.

وی درباره اینکه با همسر یا خانواده شهید شهریاری صحبتی داشته است یا خیر توضیح داد: آقای علمی فرد به عنوان تهیه کننده نکاتی را که مد نظر خانواده شهید شهریاری بود به ما می‌رساندند و خود ما به طور شخصی ارتباطی با آنها نداشتیم.

کاوه خداشناس بازیگر نقش مجید شهریاری نیز در این نشست در سخنانی تصریح کرد: اگر ما اینجا به عنوان نماینده سریال حاضر هستیم باید از حدود ۵۰ نفر از بچه‌های گروه یاد کرد. افراد زیادی هم در پشت سر کار بودند که ما از آنها بی‌خبریم.

وی درباره شهید مجید شهریاری عنوان کرد: قطعاً وقتی نقشی با این اهمیت به من محول می‌شود، باید تمام تلاشم را بکنم که ادای دین داشته باشم و اگر سریال در جایی بر دل مخاطب نشسته است به دلیل مظلومیت خود شهریاری است و من فقط سعی کردم این حقیقت را بی پیرایه نشان دهم. ما سعی کردیم کلیت صمیمیت روابط آنها را نشان دهیم.

خداشناس اضافه کرد: تلاش ما این بود زن و شوهری لطیف و صمیمی و پر از عاطفه حقیقی در این سریال نمایش داده شود. تلاش کردیم مخاطب را با قصه همراه کنیم و خدا را شکر ظاهراً همینطور بوده است و می‌دیدیم مردم چقدر لطف دارند و نکات را گرفته‌اند.

مدیرکل صداوسیمای زنجان نیز در این نشست خبر داد که قرار است سریالی با محور استاد روزبه که از پایه‌گذاران مدرسه علوی تهران است و همچنین سریالی درباره شیخ شهاب‌الدین سهروردی ساخته شود.

در پایان نشست محمد حسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی صداوسیما درباره آمار سریال‌های اخیر عنوان کرد: به دلیل فضای انتخابات تا حدی آمار پایین بود حتی طنز زیرخاکی هم که شیرین بود مخاطب کمتری از فصل قبل داشت.

وی با اشاره به خلا ساخت سریال درباره شخصیت‌های مهم عنوان کرد: این عرصه متاسفانه از طرف هنری‌ها و دوستان کارگردان و تهیه‌کننده یا حداقل از طرف مسئولان فرهنگی توجه لازم را نداشته است.

رنجبران در پایان عنوان کرد: این سریال با بودجه بسیار اندک و صرفه‌جویی بسیار ساخته شد. خدا را شکر نهضت سریال‌سازی استانی ما جا افتاده است سریال‌های مختلفی در استان‌ها داشته‌ایم که ریاست سازمان هم روی آن خیلی تاکید داشت و به همت علی دارابی معاون امور استان‌ها دارد راه می‌افتد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سریال صبح آخرین روز شهيد شهرياري صبح آخرین روز مجید شهریاری شهید شهریاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند

مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روزها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، همشهری آنلاین مروری بر این خاطرات داشته است

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

در کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم:

«وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم؛ حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند و فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم؛ همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خانواده باید صحیح و سالم برگردند ایران.»

کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در گفت‌وگویی گفته است: «پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد؛ این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد.
سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملاً هماهنگ بودیم… یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند؛ بارها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم…»

این کارگردان همچنین عنوان کرده است: «حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.»

کد خبر 749660

دیگر خبرها

  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • آقا معلم در لیست ترور!
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد