Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@16:18:04 GMT

قرار نبود چهره‌ام کاملا شبیه شهید شهریاری باشد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۱۶۷۲

قرار نبود چهره‌ام کاملا شبیه شهید شهریاری باشد

کاوه خداشناس بازیگر نقش شهید شهریاری در سریال صبح آخرین روز در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، اظهار داشت: تمام تلاش خود را به کار بستم که این کاراکتر را به گونه‌ای طراحی کنم که تا حد امکان به شخصیت شهید شهریاری نزدیک باشد.

وی با اشاره به ویژگی‌های آثار نمایشی و لزوم افزودن فراز و فرودهایی به کاراکترها از سوی کارگردان و بازیگران، گفت: درباره گریم این نقش هم باید گفت قرار به شبیه‌سازی صرف برای نقش شهید شهریاری نبود چه بسا اگر اینگونه بود من در آخرین مقطع سنی ایشان نباید ریش می‌گذاشتم و اساسا انتخاب من برای این نقش انتخاب اشتباهی می‌شد اما فکر می‌کنم مواردی هم رعایت شده و خود من هم از گریم راضی هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بازیگر با بیان اینکه بعد از قسمت‌های نخست، سریال به ۴۴ سال قبل رفته و تولد، کودکی و نوجوانی شهید شهریاری را به تصویر می‌کشد، گفت: در قسمت‌های بعدی در سریال حضور دارم و امیدوارم نقش‌آفرینی من به دل مخاطبان بنشیند و از کار راضی باشند.

وی خاطرنشان کرد: مدل داستان‌گویی صبح آخرین روز به گونه‌ای است که مخاطبان باید با قصه همراه شوند و در دل جریان با آن همذات‌پنداری کنند البته جنس قصه هم طوری است که مخاطب خاص خود را پیدا می‌کند و یقین دارم تعداد زیادی از بینندگان تلویزیون با آن همراهی کنند.

به گزارش ایرنا، صبح آخرین روز با موضوع داستان زندگی شهید مجید شهریاری استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هسته‌ای ایران که هشتم آذر ۱۳۸۹ در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید، در ۳۰ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای در صداوسیمای مرکز زنجان به سفارش مرکز سیمای استان‌ها تولید شده است.

داستان این سریال که در ۴۵۰ لوکیشن تصویربرداری شده است، از صبح روز ترور شهید مجید شهریاری آغاز می‌شود و به گذشته برمی‌گردد و ۴۶ سال زندگی او را روایت می‌کند.

این سریال نزدیک به ۴۰۰ نفر بازیگر اصلی و فرعی دارد و همچنین از برخی از هنرمندان بومی نیز بهره برده است.

کاوه خداشناس، سپیده خداوردی، زهرا سعیدی، شهرام عبدلی، مهران رجبی، افسانه ناصری، سیروس همتی، میرطاهر مظلومی، حسن اسدی، پریسا گلدوست، مهدی علیپور، اردشیر رستمی، افشین نخعی، مالک سراج، فرحان فرحناک، امیر حیدری، محمد، ولی فروتن، مهدی صبایی و حمید عطایی از جمله بازیگران صبح آخرین روز هستند.

سریال صبح آخرین روز به تهیه کنندگی مصطفی علمی‌فرد از روز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت پخش خود را آغاز کرده که هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه ۲ سیما پخش می‌شود.

برچسب‌ها سریال میرطاهر مظلومی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سریال میرطاهر مظلومی زنجان سریال میرطاهر مظلومی زنجان اخبار کنکور صبح آخرین روز شهید شهریاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تغییر چهره «خاله الیویا» در سریال «قصه‌ های جزیره» پس از گذشت ۳۴ سال (عکس)
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • کنایه آذری جهرمی به صداوسیما: «بنیاد آقاخان» عکس‌العملی شبیه «ساترا» نداشت
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال